Hogyan Lehet Növelni A Pénisz Kerülete

pénisz növekedés xxl pénisz bővítés

A leghatékonyabb módja annak, hogy bővíteni a pénisz, hogy összekapcsolják a különböző módszerek, termékek. A dolog, amire szükség van ennek a módszernek: Pénisz nagyobbító, pénisz gyakorlatok, valamint a pénisz pirulát. A 3 dolog, nagyon jól működik együtt, valamint javítja a hatás egymást. Szóval ismét itt volt az ideje az éves fizikai. Megfordultam, 61 ebben az évben, de biztos voltam benne, hogy fog hallani ugyanazokat a dolgokat. Koleszterin: 165, vércukor: 99-101, PSA: 2.5. Pedig majdnem ezt hallottam, amikor az orvos hívott. A Koleszterin volt, 165, de a vércukorszint azt mondta, csak 91.

Megkérdezte, mit tettem, hogy minél alacsonyabb a szám. Mondtam neki, hogy fokozta az edzés, majd elkezdtem használni fahéj. Azt mondta, jó munkát, én meg azt hittem, a hívás vége volt, de aztán azt mondta, lehet, hogy probléma van a prosztatája. Azt kérdeztem, hogy mit gondolt, azt mondta, hogy miután a 2,5 év, beleértve a tavaly, a PSA volt, most 4.8. Ment, hogy azt mondják, hogy a 4.8 egy 61 éves férfi, nem túl magas, de a folytatásban 2,5 4,8 egy év volt ok az aggodalomra. Ő azt javasolta, hogy egy urológushoz, a biztonság kedvéért.

Androgén-hiány a férfiak a HH kezelik a tesztoszteron, amikor a termékenység jelenleg nem kívánt. A tizenévesek veleszületett HH, androgén kezelés serkenti a test, illetve az arc haj növekedését, pénisz bővítés, izmoltság, hang mélyülése, libidó, potencia, a reggeli erekció, éjszakai kibocsátást, miközben növeli a hematokrit. Az androgén kezelés serkenti a GH termelés növelésével az amplitúdó a spontán szekréciós episodes28, ezáltal hozzájárul a serdülő növekedése, valamint növeli a csont tömege.120 az Ilyen fizikai változások is fontos pszichológiai hatása. Csak natív tesztoszteron készítmények alkalmazása javasolt, mivel ezek biztosítják a teljes virilizáció, nonhepatotoxic, aromatizable az ösztradiol (szükség szerint a csontok egészségét).

Dr. Debby Herbenick, a szerző a Szex Készült Könnyű, Mert Jó Érzés: Egy Nő Útmutató a Szexuális Öröm, Elégedettség , a Társ-Igazgatója, a Center for Szexuális Egészség Promóció a School of Public Health-Bloomington az Indiana Egyetemen (NE), hogy hol van egy Kutató. Ő is egy szexuális egészség oktató A Kinsey Intézet Kutatási, Nemi, Szaporodás, ahol azt írja (hosts audio podcast) a Kinsey Bizalmas oszlop, valamint koordinálja az oktatási programozás. Van egy PhD Egészségügyi probléma IU, a diploma Állami Egészségügyi Oktatás (is NE), valamint a főiskolai diplomát a pszichológia, a University of Maryland, Egyetemi Parkban. Ezen kívül, ő hiteles, mint a Szexualitás Pedagógus, az American Association of Sex Pedagógusok, Tanácsadók, Terapeuták.

Mi a PRP Eljárás a merevedési zavar, hogy segít a merevedési zavar? Ez magában foglalja, hogy egy orvosi vizsgálat követi PRP (Vérlemezkében Gazdag Plazma) injekció program célja, hogy hosszú távú, egészséges merevedési funkció, valamint egy lehetséges viagra alternatív alternatív ed gyógyszerek számos oka van annak, amiért a férfiak szenvednek merevedési zavar, alacsony libidó Ez lehet az oka, hogy az öregedés a pénisz hajók, vagy egészségügyi feltételek, mint például a cukorbetegség. Fiatalabb férfiak is szenvednek sérülés miatt, gyógyszer mellékhatások, műtét, vagy egyéb egészségügyi feltételeket, valamint dohányosok kétszer olyan valószínű, hogy szenvednek. Használatával a szervezet természetes koncentrált vér tényezők, a PRP Eljárás beindítja a gyógyulási folyamat, amely regenerálja, javítás fiatalos szövetek, erek. Azáltal, hogy növeli a vér áramlását, valamint a növekvő ideg érzékenység a PRP Eljárás segít, hogy a betegek elérni vagy fenntartani a szervezet normális erekciós funkciót. A hozzáadott haszon - az eljárás is serkenti elasztin termelését, valamint a kollagén, amely regenerálja a kozmetikai megjelenése a pénisz bőre.

A következő gyakorlat neve a Ballonos technika. Ez a gyakorlat fejleszti a szivacsos szövet alján található a tengely a nagyobb. Ez a gyakorlat célokat egyre nagyobb a kerülete, míg a Fejési technikát koncentrál, a hossza. E munka célja, hogy ellenőrizzék a magömlés három-öt alkalommal, mielőtt végül úgy döntött, hogy kiadja. Végezze el a Fejési technikát, amíg már majdnem azon a ponton, az orgazmus. Ha úgy érzed, hogy ez ejakulátum, hagyd abba a mozgást, nyugi. A cél nem az, hogy ejakulátum. Amikor a pénisz válik, félig petyhüdt, vagy sánta, akkor lehet újra kezdeni. Mint említettük, van, hogy ellenőrizzék orgazmus három-öt alkalommal. Ez a gyakorlat sok gyakorlással, mint, hogy nehéz megállítani, ha az orgazmus szinte ott. Van, hogy ezt a gyakorlatot legalább háromszor egy héten. Ha kombinált mindkét Jelqing, valamint Ballonos technika, akkor biztos, hogy lásd a kielégítő eredmény: még három hét.